Ilmalämpöpumput - Asennus, huolto ja myynti Joensuu - Pohjois-Karjala

Tarjoamme ammattitaitoisen asennuksen ja huollon ilmalämpöpumpuille. Ilmalämpöpumppu pitää talvet lämpiminä ja kesät viileinä. Se on energiatehokas lämmönlähteen kodin lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen lämmönlähde, joka sopii käytettäväksi lähes kaikenlaisissa rakennuksissa asunnoista kesämökkeihin. Asuinrakennusten lisäksi ilmalämpöpumppu sopii kaikenlaisiin kohteisiin, joissa tarvitaan lämmitystä, viilennystä tai raikkaampaa sisäilmaa. Tällaisia kohteita voivat olla teollisuustilat, verstaat tai vaikka uimahallit.

Käytämme laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja ilmalämpöpumppuja Toshiba ja Mitsubishi Electric -tuotemerkeiltä. Katso lisää Tuotteet-sivulta.
Toshiba Premium on Toshiba-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä.
daikin ilmalämpöpumput
Daikinin ilmalämpöpumput tarjoavat jopa A+++ energiatehokkuuden useiden kehittyneiden ratkaisujen ansiosta. Esimerkiksi tunnettu invertteritekniikkamme vähentää energiankulutusta jopa 30 % tavanomaiseen järjestelmään verrattuna yksinkertaisesti säätämällä moottorin nopeutta tarpeen mukaan sen sijaan että moottori pysäytettäisiin ja käynnistettäisiin jatkuvasti.